Potřebujete si vyzvednout nábytek v obchodním centru, ale do vašeho vozu se vám nevejde? Půjčete si naši prostornou dodávku, se kterou odvezete nový gauč i kuchyň!

Vyzvedněte si svůj nábytek

Čekáte na novou sedačku, obývací stěnu, kuchyňskou linku nebo třeba ložnici? Užívejte si ten příjemný pocit z nového vybavení vaší domácnosti a starosti spojené s přepravou rozměrného nábytku pusťte za hlavu. Pomoc je jednoduchá! Zavolejte si o pronájem naší prostorné dodávky, do které vměstnáte spoustu nového nábytku i elektrospotřebičů.

Půjčovna dodávek Otrokovice
Naše vozy jsou spolehlivé.

Ať už si objednáte jeden kus nábytku nebo si zařídíte rovnou celý byt, s našimi prostornými dodávkami odvezete nábytek domů, bez zbytečných starostí. Pronajímáme dodávky na několik hodin za nejlepší ceny ve Zlíně a okolí.

Proč si pronajmout dodávku u nás?

Jsme profesionální půjčovna dodávek a specializujeme se na krátkodobý i dlouhodobý pronájem. Mezi naše klienty patří soukromé osoby, drobní živnostníci i velké firmy. Pro dlouhodobý pronájem také zajišťujeme výhodný operativní leasing. Zavolejte si o nejvýhodnější pronájem dodávek, sestavíme vám cenovou nabídku šitou na míru vašim potřebám.

Protože nám záleží na spokojenosti našich zákazníků, neustále se snažíme vylepšovat nabízené služby. Dobře víme, že si dodávku pronajímáte z důvodu přepravy rozměrných balíků, které se vám do osobního vozu zkrátka nevejdou. Proto ke každé dodávce půjčujeme stěhovací rudlík, pásy i ostatní manipulační techniku. S námi bude stěhování těžkých břemen opravdu jednoduché.

Objednejte si auto spolu s řidičem

Potřebujete převést rozměrný náklad, ale netroufáte si po městě řídit velké auto? Objednejte si jednoduše pronájem dodávky spolu s řidičem, který vás vyzvedne na místě určení a o vše ostatní už se postará. Svým zákazníkům také nabízíme přistavení vozu po Zlíně zdarma. Chcete do naší půjčovny dodávek přijet vlastním vozem? Jednoduše si jej zaparkujte na našem hlídaném parkovišti namísto zapůjčené dodávky zdarma.

Cena krátkodobého pronájmu dodávky

Vyberte si vhodný typ dodávky z naší pestré nabídky. Vybírat můžete podle počtu míst k sezení, velikosti zavazadlového prostoru i podle váhy dodávky. Všechny parametry k jednotlivým vozům najdete na našich stránkách, včetně ceny za pronájem. U nás neplatíte ani korunu navíc, ceny jsou vždy konečné a transparentní.

Zavolejte si o svou dodávku

Vybrali jste si svou dodávku? Zarezervujte si ji prostřednictvím kontaktního formuláře nebo telefonicky. Nevíte si s výběrem dodávky rady? Poradíme vám, který vůz je ideální pro vaše potřeby. S naší půjčovnou dodávek si už nemusíte dělat starosti, jak převezete svůj nový nábytek, elektrospotřebiče a další vybavení domácnosti!